Izdelava fotografij do 60×100 cm v 1 uri

Izdelava fotografij do 30 x 40 cm v 1 uri

Izdelava fotografij s novim tehnološko naprednim SurLab 3000 omogoča izpis fotografij v resoluciji 1440 x 1440 dpi, do velokosti 30×40 cm. Fotografije so izdelane na sijaj ali lustre foto papir. SurLab 3000 dosega široko paleto barv, ki presegajo lestvico srebro halogenida, pri čemer dosledno zagotavljajo žive barve in fotografije, ki so enake originalom.

Omogoča tudi impresivno raven sijaja. Zagotavlja stalno visoko kakovost izdelane fotografije.

Stroj je okolju prijazen saj ima majhno porabo elektrike, hkrati pa za izdelavo fotografije ne uporablja nevarnih kemikalij kot njegovi predhodniki.

Povečave do 60 x 100 cm

Epson Stylus PRO 7890 nam obogoča izpis z ločljivostjo do 2.880 x 1.440 pik na palec, vse do širine 61 cm ter poljubne dolžine.
Fotografijo lako tiskamo na foto papir (sijaj ali luster) ali pa platno.

Tudi stroj Epson Stylus PRO 7890 je okolju prijazen saj ne uporablja kemikalij in troši manj elektrike kot njegovi predhodniki

Naročilo fotografij preko spleta

Klikni spodnjo povezavo:

 

VSTOP V SPLETNO NAROČILO

Fotografije, ki jih želite izdelati, lahko prineste na USB ključku, CD/DVD-ju, mobilnem telefonu, tablici in vseh drugih medijih. V studiju imamo FOTOKIOSK, na katerega enostavno prenesete fotografije iz katerega koli medija, s pomočjo kabla ali prek bluetootha.